Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Grpools δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας εδώ και 14 χρόνια. Κατασκευάζοντας πισίνες κάθε τύπου σε όλη την Ελλάδα, με βάση την πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό τομέα και τις γνώσεις στους τομείς των δικτύων, αντλιών και στεγανοποίησης.

Εκτός από τις κλασικές πισίνες μπετόν, οι ανάγκες των πελατών μάς οδήγησαν σε πιο σύγχρονες και οικονομικές λύσεις. Το 2010 κατασκευάσαμε την πρώτη ελληνική πολυεστερική (fiberglass) πισίνα και επεξεργαστήκαμε πολλά νέα σχέδια, τα οποία καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Επιμένουμε ότι η κάθε κατασκευή είναι μοναδική και προσφέρουμε την επιλογή της ιδανικής πισίνας, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του ιδιώτη ιδιοκτήτη, για μία ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Παρέχουμε, επιπλέον, στον επαγγελματία ιδιοκτήτη την δυνατότητα αναβάθμισης της τουριστικής μονάδας του.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια των αναγκών σας. Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας θα κάνει την αρχή για την πραγματοποίηση του ονείρου σας.

logo-greek | GRPools πισίνες πολυεστερικές (fiberglass) και από μπετόν, με υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, αντλίες, στεγανοποιήσεις, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ για spa, συντηρήσεις πισίνων
about GRPools | GRPools πισίνες πολυεστερικές (fiberglass) και από μπετόν, με υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, αντλίες, στεγανοποιήσεις, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ για spa, συντηρήσεις πισίνων