ΠΙΣΙΝΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποικίλες ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν στην δική σας ανάγκη, αλλά και το κόστος που έχετε προϋπολογίσει.

Η Grpools διαθέτει την τεχνογνωσία ώστε να κατασκευάσει την ιδανική πισίνα για εσάς. Μπετόν ή προκάτ υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, είναι μόνο μερικοί από τους συνδυασμούς που έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε.

Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει στην χωροθέτηση της πισίνας σας, επιδεικνύοντας σχέδια από πισίνες, νέες τεχνολογίες λειτουργίας πισίνας, υλικά κατασκευής και καθορίζοντας από κοινού μαζί σας το κοστολόγιο, προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σας.

ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που πρέπει να εξετάσετε πριν από την κατασκευή μιας ΠΙΣΙΝΑΣ

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο κατασκευάζεται μία πισίνα, πρόκειται για μία ουσιαστική αναβάθμιση του σπιτιού σας καθώς και προστιθέμενη αξία στην ποιότητα της ζωής σας. Ωστόσο, εάν πρίν την κατασκευή της πισίνα σας δεν έχει ακολουθηθεί ένας σωστός προγραμματισμός, η διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί  δαπανηρή, αγχωτική και το αποτέλεσμα ενδεχομένως να μην είναι το αναμενόμενο.

Πριν αποφασίσετε για τον τύπο της πισίνας, εδώ είναι πέντε σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Ο σχεδιασμός:

Ένας σχεδιασμός πισίνας μπορεί να περιλαμβάνει το μέγεθος της, το χρώμα, το υλικό κατασκευής, πρόσθετα χαρακτηριστικά, το σχήμα και το βάθος της. Οι τρεις κύριοι τύποι πισίνων είναι α) σκυρόδεμα, β) προκατασκευασμένη από Πανέλα και μεμβράνη και γ)  fiberglass (πολυεστερική). Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν καταρράκτες, υδρομασάζ, αντίθετο ρεύμα, βατήρες και μεγάλη ποικιλία φωτιστικών. Το σχήμα της πισίνας σας μπορεί να είναι τετράγωνο, ορθογώνιο, σε σχήμα νεφρού ή στρογγυλό. Θυμηθείτε ότι ένα πιο λεπτομερές, προσαρμοσμένο σχέδιο, θα είναι πιο ακριβό.

2. Η χωροθέτηση:

Ακριβώς όπως ένα έργο ανακαίνισης σπιτιού, η πισίνα σας πρέπει να συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς οικοδόμησης της περιοχής σας. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή κατασκευή και η πισίνα σας να εντάσσεται στις προυποθέσεις που ορίζονται από τους νόμους, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για οικοδομική άδεια (σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας) ώστε να λάβετε έγκριση. Οι οικοδομικές άδειες λαμβάνουν υπόψη τις αποστάσεις από τα σύνορα της ιδιοκτησίας σας, τους αρχαιολογικούς παράγοντες και τις τυπικές προδιαγραφές του μηχανικού σας.

3. Η επιλογή μεταξύ skimmer και υπερχείλισης:

Τα δύο βασικά λειτουργικά συστήματα για τις πισίνες είναι οι skimmers και η υπερχείλιση (μερικές φορές υπό μορφή καταρράκτη). Εκτός από το κόστος (συνήθως η επιλογή skimmer είναι λιγότερο δαπανηρή), θα πρέπει να εξεταστεί η αισθητική που επιθυμεί κανείς να επιτύχει. Και οι δύο μορφές ανακυκλοφορίας είναι αποτελεσματικές και αποδεκτές. Λάβετε συμβουλές από έναν ειδικό εμπειρογνώμονα πριν καταλήξετε στην  τελική απόφασή σας. Για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη άποψη, βεβαιωθείτε ότι ο ειδικός κατασκευάζει και τους δύο τύπους πισίνων.

4. Το σύστημα ανακυκλοφορίας

Το σύστημα ανακυκλοφορίας του νερό της πισίνας, είναι κύριας σημασίας για τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής. Ένα τυπικό σύστημα  ανακυκλοφορίας περιλαμβάνει: αντλία, φίλτρο και σύστημα απολύμανσης. Κατά τη διαδικασία ανακυκλοφορίας, το νερό της πισίνας θα τραβηχτεί από τις αποχετεύσεις της πισίνας μέσω ενός skimmer ή από τη δεξαμενή εξισορρόπησης και θα διέλθει μέσω του φίλτρου όπου τελικά θα υποστεί επεξεργασία από το σύστημα απολύμανσης. Οι κύριες επιλογές φίλτρου είναι η άμμος, η cartridge και η διατομική γη.

5. Η απολύμανση του νερού

Ενώ το χλώριο και το βρώμιο αποτελούν τις παραδοσιακές μορφές απολύμανσης των πισίνων – υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν μια υγιέστερη, πιο ευχάριστη εμπειρία κολύμβησης. Οι γεννήτριες χλωρίου άλατος λειτουργούν δημιουργώντας το δικό τους χλώριο αλλά μπορεί να είναι διαβρωτικές για τον εξοπλισμό και τις επιφάνειες. Τα συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας και όζοντος μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη χρήση χλωρίου, αλλά θα χρειαστεί ακόμα χλώριο ή βρώμιο για συνεχή αποτελεσματική απολύμανση.

Κλασσικές-Κατασκευή

Κλασσικές Πισίνες | GRPools πισίνες πολυεστερικές (fiberglass) και από μπετόν, με υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, αντλίες, στεγανοποιήσεις, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ για spa, συντηρήσεις πισίνων

Πολυεστερικές-Fiberglass

Fiberglass Πισίνες | GRPools πισίνες πολυεστερικές (fiberglass) και από μπετόν, με υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, αντλίες, στεγανοποιήσεις, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ για spa, συντηρήσεις πισίνων

Προκατασκευασμένες

Προκατασκευασμένες Πισίνες | GRPools πισίνες πολυεστερικές (fiberglass) και από μπετόν, με υπερχείλιση ή σκίμμερ, πλακίδια ή μεμβράνη, απολύμανση με χλώριο ή χωρίς, αντλίες, στεγανοποιήσεις, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ για spa, συντηρήσεις πισίνων

Επικοινωνήστε Σήμερα Μαζί Μας
Για Να Βρούμε Την Ιδανική Λύση Για Εσάς!